Avui us proposo un plat que va sorgir del concepte d'aprofitament, perquè està fet de rampoines. Fer servir sobres no vol dir, ni de bon troç, menjar malament!! Mireu sinó quina simplicitat de plat i quina varietat de sabors... !! Què necessitem?
Ingredients;
Nyoquis sobrers
Mig moniato sobrer
Trompetes de la mort seques
Pebre negre
Oli d'oliva verge extra en cru
El que fem primer és coure el moniato al microones, uns 5 minuts a màxima potència i el tallem a daus. Fent-ho al microones ens estalviem greixos i evitem que el moniato agafi aigua i se'ns estovi. També hidratem les trompetes de la mort, un bolet boníssim! Ara és el moment de coure els nyoquis, sense aigua i només amb l'aigua que ens ha quedat tenyida de la rehidratació dels bolets. També els afegim a l'ebullició. Finalment, emplatem. Els nyoquis i les trompetes, primer, després el moniato tallat a daus, ho remenem i ho reguem tot amb un bon raig d'oli i pebre. Fàcil, no? Prove-ho, que és boníssim, el toc dolç del moniato, la patata del nyoqui, i el gust de bosc de les trompetes... fan una bona combinació.
de la cocina del aprovechamiento salen combinaciones muy buenas como esta tuya de hoy con 3 ingredientes
ResponEliminapeto
Me gusta la combinación , eso que yo no soy muy de moniato. Besos.
ResponEliminaAixí queda camuflat. he he
EliminaQuin plat d'aprotitament tan bo !!! ........... Ha de ser bonissim i a més ens demostres que amb tres ingredients solsament es pot pet un plat de luxe.
ResponEliminaPetons
Gràcies, Quima!!!
Eliminaque bons els nyoquis oi?? jo els vaig descobrir fa molts anys, buscant una pasta que es cogués ràpidament per l'acampada i el fogonet. Quan vaig veure que es feien en 1 minuts es van convertir en la pasta de les acampades! jaja amb les trompetes és genial! petons
ResponEliminaAi, sí, són boníssims! A mi també m'encanten. Petonets!
Eliminade rampoines???????? Uau, per mi és un plat espectacular! La combinació em sembla boíssim, un plat amb tot el gust del bosc i de la tardor.
ResponEliminaGràcies, Gemma!
EliminaViva la imaginación y los restos MArina...delicioso.Esas trompetan engrandecen el plato.
ResponEliminaCAriños
Ha ha ha!! Amb la crisi s'ha d'inventar, oi? Petonets!
EliminaM'encanta la cuina així improvisada, i d'aprofitament, i més si surten plats bons com aquest.
ResponEliminaPetons.
A mi també! Petons
EliminaEm sembla genial!!! I segur que molt bo, encara que no he provat mai les trompetes de laq mort, l'altre dia vaig estar davant d'una safata i no les vaig comprar perque tant negres....no em va agradar la pinta i em vaig tirar enrere però quan les veig en alguna recepta tinc ganes de provar....aix!!! jejejj petons
ResponEliminaSón boníssimes, Roser!! T'hi animo! Si les fas saltejades amb crema de llet dónen una aroma boníssima, gairebé com el cep!! Petons
EliminaUn plat bonissim amb les trompetes de la mort.
ResponEliminaPetons guapa
Estèticament queda xulísim !!!
ResponEliminaTe una pinta que.... em menjaria la pantalla ara mateix!!!!
ResponEliminaUffff quina gana...
Ptns
Lourdes.
Un plat ben acolorit, vistós i boníssim!!tot i que com diu sigui d'aprofitament!
ResponEliminaHola Marina,que original la receta, pero me gusta, tiene que estar buenísimo.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
ostreeesss, quina passadaaa!! m'encanten els nyoquis amb moniato, i mai he probat les trompetes de la mort, però en tinc moltissimes ganes i més veient aquestes receptes!
ResponEliminaUna abraçada!
Ostres! Per ser una recepta d'aprofitament t'ha quedat genial i ben apetitosa! :D Ja m'agradaria a mi tenir aquestes sobres per la nevera! Hahahaha
ResponEliminaMolts petons ^^
La paraula rampoines em fa posar content. La trobo simpatiquíssima i si a sobre el resultat és un festival de colors com aquest... visca les rampoines! :)
ResponEliminaI tant fàcil i a sobre amb molt bona pinta.
ResponEliminaPetons.
Els nyoquis m´agraden molt però mai els he combinat amb aquests ingredients tant tardorencs. El resultat salta a la vista.
ResponEliminauna combinación deliciosa Marina, el boniato le dará un toque dulzón que me gusta, bsts
ResponEliminaOstres, ostres, ostres! Quina mescla de sabors que ens has proposat, no? Ja només veure les fotos la boca se m'ha fet aigua...! Em sembla que ja sé que faré aquesta setmana. M'ho apunto, ja! :) Muak
ResponElimina