La pasta de full és tan versàtil que admet gairebé tot tipus d'ingredients que l'acompanyin. En aquest cas, avui us proposo un aperitiu amb un toc exòtic que pot molt bé servir per encetar la gana per Nadal. Es tracta d'una tapa d'inici molt i molt fàcil. Amb aquest primer, i espero que no últim, aperitiu també participo a la Recepta del 15... per acabar l'any i acomiadar aquesta proposta tan xula d'Els Fogons de la Bordeta i Xocolata Desfeta. Us l'explico:
Ingredients:
1 llom de salmó
formatge de vaca amb llet crua
2 llimes
1 làmina de pasta de full
El que fem primer és trossejar el salmó i posar-lo a marinar amb el suc d'una de les llimes. Al cap d'unes tres hores comencem a muntar el plat. D'entrada, tallem la pasta de full en forma de quadrats. I a l'interior hi posem una mica de salmó, una llesca de formatge (en aqeust cas, un formatge de vaca de Les Valls elaborat amb llet crua) i una mica de pell de llima ratllada.
Pasta de full amb el salmó, formatge (quasi no es veu però hi és, en forma de triangle!) i llima.
Tanquem i segellem els triangles, els pintem amb una mica d'ou (opcional) i els posem al forn. La pasta de full vol molta temperatura, així que els courem a 200 º C durant uns 20 minuts. Després, els traiem i els servim ratllant-hi una mica més de llima per sobre. I llestos!!
I amb aquesta recepta participo a la Recepta del 15 d'Els fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta, que ens deixen després de 2 anys!! Bé, ells no, només el repte... ah!!! Quin ensurt!
un aperitiu perfecte! com m'agraden els plats simples plens de sabor i nutritius! petons
ResponEliminaGràcies guapa!
Eliminammm... tenen molt bona pinta aquests trianglets! I la llima li deu donar un toc molt bo. Petons!
ResponEliminaHo són!!
Eliminaun aperitivo delicioso! me encanta el hojaldre con queso, bicos
ResponEliminaGracias, guapa!
Eliminaun bon aperitiu amb la pasta full cruixent uhmm¡¡¡
ResponEliminapeto
Como aperitivo o como entrante esto ha de estar buenísimo.
ResponEliminaPetons
JUEGO DE SABORES
La llima li deu donar un toc molt bo! Petons
ResponEliminaMmm! Quines textures i quins colors més bonics. Deu estar boníssim. M'apunto la recepta. Bona feina Marina. Petons exquisits. Muak
ResponEliminaTiene una pinta estupenda y una presencia muy buena para ponerlo en la mesa
ResponEliminaMe encanta el hojaldre y ésta es una buena idea. Besos!
ResponEliminaAna
Els aperitius amb pasta de full són molt bons, aquests amb formatge i un toc de llima, una bona combinació, ho probarem!!!
ResponEliminaPtns
Genial!!!
ResponEliminaUi, aquest formatge és boníssim, jo en comprava sempre fa un temps.
Gràcies!!!!
uaaaaau, un aperitu perfecte i .......¡¡amb pasta de full!!!!
ResponEliminaUn aperitiu ben pensat per aquest Nadals!
ResponEliminaLa pasta de full és tant versàtil i queda tot tant bé amb ella!
ptns!!
Marina,....Marina...que des que has anat al Sant Pau...ets un altre...jeje. Molt bona recepta...m'ha agradat molt, de veritat ho dic.
ResponEliminaLa llima la tenim desaprofitada totalment. La pots combinar amb crac reial que surt espectacular també.
Boníssim, com diuen amb la cara paga!!
ResponEliminaQue aportación mas rica nos traes para la recepta del 15, muy buena, besos.
ResponEliminaUn aperitivo buenísimo y perfecto para estas fiestas, delicioso!!!
ResponEliminaPetons.
bonissim
ResponEliminaHo provaré per Nadal!!
ResponEliminaLa pasta de full m'encanta, és tan versàtil i agraïdaa... Queda bé amb tot ^^
ResponEliminaAquest entrant em sembla molt interessant (me l¡apunto :P) el gust a llima li deu donar un toc molt exòtic i refrescant ^^
Molts petons :D
Una mossegada deliciosa. Ben elaborada i ben presentada. M'agrada!
ResponEliminaPetons
Marina, aquest triangles de formatge t'han quedat fantàstics.
ResponEliminaOh MArina quin aperitiu tan bó ..........vens ganes de clavar-hi una mossegada.
ResponEliminapetons
L llima deu fer molt bon contrapunt al greix del salmó. Molt bona combinació, i quina pinta!
ResponEliminaMarta
Un bon aperitiu, sempre va bé tenir una bona varietat d'ells per no repetir-se. Amb la pasta de full i el salmó segur que m'agrada.
ResponEliminaPetons.
M'encantan la pasta de full i m'encanta la combinació del farcit!
ResponEliminaQuina greu que s'acabi la recepta del 15, oi?
un aperitivo de lujo, siempre me sorprendes:)bsts
ResponEliminaNomes puc dir que en vull!!!! quin farcit!!! delicios:))))) Petonets
ResponEliminaUna altra proposta deliciosa!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Quin farcit més bo!!! m´agrada molt aquesta proposta.. Els faré. Petons,
ResponEliminaBuenísimos. Me ha encantado. Además, el toque de lima es genial. Enhorabuena.
ResponElimina