Aquest d'avui és un entrant, en forma de tapa, d'aquells que dius... què puc inventar? De ben segur que també us ha passat, que hi ha dies a la cuina que sou més creatius, que gairebé ens sentim artistes... i és que el menjar té tants bons colors, textures i possibilitats que... quan se'ns desperta aquell racó creatiu que tots tenim a dins poden sortir coses sorprenents i boníssimes, ho he de dir! El millor de tot és que la recepta d'avui no necessita fogons, és rapidíssima, i us sorprendrà en boca, us ho asseguro.
Intredients:
Una remolatxa bullida
mozzarela de búfala
ceba fregida deshidratada
curri
sal i pebre
oli d'oliva verge extra
El que farem primer serà triturar la remolatxa amb la batedora. Després, hi afegirem un pessic de sal i l'oli, que anirem afegint per a fer l'emulsió, com si féssim una maionesa. No us passeu d'oli, no gaire! Un mig got, més o menys.
Quan ja hi hagueu incorporat l'oli hi afegirem el comí. Aquesta espècie és molt digestiva i aquí ens hi va molt bé perquè la remolatxa no ho és gaire, de digestiva. Tot cap a dins!
Ara agafarem un plat fondo i disposarem la crema de remolatxa al fons. Al centre hi posarem un quart del formatge de búfala i hi repartirem arbitràriament la ceba. Un minut de repòs, no cal posar-ho a la nevera, i... a menjar! Podeu sucar-hi dips, tortitas, pita o pa, o bé tot directament cap dins! Us recomano, si ho feu d'aquesta última manera, que us mengeu la crema amb cullera. Bon profit!
m'encanta la pinta que té, sobretot el contrast de colors! i a sobre amb mozzarella de bufala! un plat exquisit! petons
ResponEliminaGràcies, guapa! ens va agradar molt, aquest invent... he he.
Eliminaun crema pendent de provar. m'agrada!
ResponEliminaUn abraçada, bonica!
Igualment!
EliminaMuy original y el color es precioso. Besos.
ResponEliminaGràcies, guapa!
EliminaAquesta crema tan virolada i alegre crec que la faré un dia a les peques...Amb tant de color i contrast, oblidaran que mengen "verdura"!!!
ResponEliminaI com a tapa, engalana qualsevol taula!!!
Una abraçada Marina
Doncs sí, potser així els pots enganyar! Com a tapa és diferent, oi? però és que a més el sabor ens va encantar!
EliminaMarina, esta crema tiene una pinta fantástica y que buen color, solo hay que ver la bonita presentación que le has puesto para que te entre por los ojos.
ResponEliminaPetons.
Gràcies Sílvia!
EliminaMarina, aquesta crema t'ha quedat preciosa! ^^ Amb el color característic de la remolatxa, el contrast amb el formatge i l'oli que surt pels voltants...
ResponEliminaTé molt bona pinta, sí senyor :)
Molts petons ^^
Avui anem de cremes, la teva fresqueta pel migdia i la meva calentoneta per la nit.
ResponEliminaQué bona amb la ceba cruixent per sobre i amb tant de color es que crida l'atenció.
Petons.
Doncs sí, la remolatxa té un color fantàstic!
EliminaQue bona amb la cebeta cruixent.
ResponEliminaPetóns
gràcies, Dolors.
EliminaTinc moooooooltes ganes de tastar la crema de remolatxa, ho he de solucionar aviat!;)
ResponEliminaPetons.
En un pim pam, ja ho veus!
Eliminauna combinación curiosa y a la vez buena¡¡
ResponEliminapeto
Gràcies Miquel!
EliminaLa crema de remolatxa només la he menjada freda, com un gaspatxo i ens agrada molt.
ResponEliminaper cert, en cada comentari em bateges amb un nom diferent, avui m'has posat Helena, heheh, sóc la Glòria!!!
PTNTS
Dolça
uix!! he he he... doncs perdona! Ara sí, memoritzat per sempre!! Petonets i gràcies.
EliminaOsti tu, quina cosa més bona i vistosa! Amb la mozza de bufala ha d'estar irresistible! Petons!!
ResponEliminaEts una bona inventora culinaria!!!! Quin contrast de colors tant bonic...
ResponEliminaPetonets
La remolatxa i jo som amigues fa molt poc. Just demà publico que en porta molt diferent:)) mica en mica!!!! Petonets
ResponEliminaMolt bona combinació de colors, es tindrà de provar
ResponEliminaPetons
El color ho diu tot: una fantàstica crema per tenir una energia inacabable.
ResponEliminaCom us cuideu parella,
Nani
Quina crema tan original! I si és tan fàcil és perfecta!!! petons
ResponElimina