A mi m'agraden molt, els pastissets, i sempre que vaig cap a la zona de l'Ametlla de Mar o Tortosa torno amb una caixa de pastissets sota el braç. A casa, però, reconec que no m'hi acabo de posar mai, perquè fer la massa és entretingut i sovint fa mandra, i has d'haver pensat en tenir a punt tots els ingredients, cosa que no em passa prou sovint com per a fer-ne. Però... no tot està perdut. L'altre dia vaig fer aquests pastissets que veieu, i que van ser un intent de fer-me un bon berenar sense haver-m'hi d'estar tota la tarda, i he de dir que el resultat va ser sorprenent, els pastissets queden boníssims i són més lleugers que els originals perquè la massa és molt fina. El secret? Fer-los amb pasta d'obleas, així de senzill. Som-hi?
Ingredients:
1 paquet d'obleas
Cabell d'àngel
sucre
canyella en pols
oli d'oliva
El primer que farem serà col·locar una cullerada sopera de cabell d'àngel a sobre de cada oblea oberta. Després, doblegarem per la meitat.
A continuació, premsarem els extrems perquè quedi segellat, i ens n'assegurarem prement amb un ganivet sense punxa.
Seguirament, pintarem les obleas amb oli d'oliva i les deixarem en una safata, a punt per fregir.
I a continuació farem això, fregir-les:
Quan les traiem del foc, i abans no se'ns refredi, les anirem arrebossant amb sucre. Si ens esperem que siguin fredes, el sucre no s'enganxarà prou bé. Per tant, feu-ho en calent, vigilant no cremar-vos.
Quan ja tenim els pastissets arrebossats amb sucre, hi empolsarem una mica de canyella en pols per sobre.
I ja les tindrem a punt. Si feu un paquet senser d'obleas us en sortiran 16. Jo en vaig fer menys perquè no tenia prou confitura de cabell d'àngel. A berenar!!
Marina, quina temptació. Vaig fer una confitura de cabell d'àngel a la tardor que «busca recepta»... I la teva és una ferma candidata! Felicitats!
ResponEliminaMolt bona idea fer-los amb pasta d'obleas, t'estalvies una feinada!! el cabell d'àngel m'encanta, així que hauré de provar a fer-los a casa, quins 20 minuts més ben aprofitats!! un petó!!
ResponEliminaQueden delicioses, l'únic problema fetes així és que... duren poquíssim!!
ResponEliminaAra entenc perque deies que les teves eren exprésss.... aquesta masa de la Cocinera es un molt bon comodí a la cuina.. Que bones!!!! Segur que amb la meva recepta també t´animaràs. Bona Pasqua!!!! Petons,
ResponEliminaJo també les faig així... però al forn i de ttant en tant gaudim d'uns pastissets rapidets.
ResponEliminaPtnts
Dolça
El problema de fer-les al forn, Glòria, és que després el sucre no s'enganxa... :-( Tu com t'ho fas?
Elimina.http://nototsonpostres.blogspot.com.es/2009/03/crestes-de-cabell-dangel.html
EliminaNo se n'enganxa tanta però ja està bé... i són una miqueta menys calòrics... només una miqueta eeeeehhhh!!!!
A veure què et semblen ;-)
PTNTS
Dolça
Quin goig!!! No he provat mai de fregir les oblees...sempre les mengem al forn...però està clar que queden genials!!! Ho provarem! Petons Marina i Bona Pasqua!
ResponEliminahummmmmmmmmmm que bons
ResponEliminaQue bons Marina! Veig que de tant en tant tu també fas servir les mases comprades, es que es tan pràctic! Jo acabo de fer una melmelada de carbassa i volia fer justament aquests pastissets però al forn, ja t'explicaré si em surten bé...
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
mmm li has donat el toc, fregits i arrebossats amb el sucre!! que bo
ResponEliminaEstar molt bé tenir presents aquestes receptes "ràpides" perquè ens poden ajudar en alguns moments. També li he de donar sortida a la producció de cabell d'àngel :) petons,
ResponEliminaPilar
Quina bona idea!!! jo faig la recepta que ens va donar la Mireia Carbó i també és molt rápida.
ResponEliminaPetonets
A mi també m'agraden, al meu pare li encantaven, i com tu, sempre que vaig a Tortosa, vinc carregada.
ResponEliminaLa Teva recepta la trobo super bona.
Ostres, l'altre dia vaig acabar el pot de cabell d'àngel! A veure si en trobo perquè m'ha convençut aquesta recepta de pastissets en 20 minuts. Boníssims. Petons.
ResponEliminaDoncs si que és bona opció per quan vas amb presses!!
ResponEliminaUna llepolia ràpida, per fer feliços als que ens agrada el dolç.
ResponEliminaPetons i bona Pasqua!!!!!!
M'encanta la varietat de receptes que podem fer amb aquestes oblees. Jo en tinc una al blog també molt senzilla, de concepte similar però molt diferent de resultat. És fantàstic poder disposar-ne i poder tenir tanta varietat, oi? Queda boníssim!
ResponEliminaMarta
Segur que vas poder berenar com una reina: quina pinta!! Hauré d'apuntar-me les obleas a a la llista de coses "per importar" :)
ResponEliminaPetons
Que bo el cabell d'àngel! :D
ResponEliminaNomés 20min???!!! Quina crack ;-)
ResponEliminaQue senzills i bons!! Farcits de brossat també son molt bons.
ResponEliminaBONA PASQUA!!
Marina m'acabes de donar una idea .......tinc un paquet d'obleas a la nevera a punt de caducar ...............Genials !!
ResponEliminaPetons
Tant senzilla i queden de 10!! petons
ResponEliminaFabulosussss...aquesta setmana he fet mermelada de cabell d'angel...fare aquets pastisets de ben segur !!!
ResponEliminaPetonetssss.
Són tan bons aquests pastissets!!!! Quan era petita, un oncle ens els portava de Tortosa, pèrò des que vaig aprendre a a fer-los.... ja mai més! I és que com a casa, res! (amb permís de la Teresa, jaja)
ResponEliminaEl que no he fet mai és fregir-los, ja que els faig al forn.
Realment la teva versió amb oblees és una opció ràpida i molt vàlida.
Petons