Avui ens apropem una mica a la cuina creativa perquè us proposem una esferificació de vi. El que nosaltres hem anomenat Caviar de Vi. També aprofitem per a presentar-vos una recepta d'aprofitament, ja que aquest caviar el col·locarem sobre un rostit d'ahir.
Así si! Nada mejor que verlo para saber cómo se hacen!
ResponEliminaEsteu molt guapes! Felicitats pel programa, és fantàstic!
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
Felicidades por el programa tiene todos los ingredientes para ser exito asegurado! bicos
ResponEliminaQue bo, jeje. Trobo que és una recepta molt senzilla en comparació amb les esferificacions que proposa Ferran Adrià, però segons sembla efectiva. Petons !!
ResponEliminaJa us he vist...qué bo aquest fals, fals caviar de vi...i quina tapa d'aprofitament més resultona! Petons!
ResponEliminaFelicitats perl programa, tot perfecta
ResponEliminaHaurem de provar aquest fals caviar! Un programa molt simpàtic!!! bona setmana!
ResponEliminaQué ganas me han entrado de comenzar a "jugar" con la esferificación ...
ResponElimina¡Sóis geniales!
B7sss
Felicidades por el programa guapetona!! Que tiemble Arguiñano jejejejeje.
ResponEliminaBesinessss
me encanta verte! eres toda una artista! bicos
ResponElimina