El que us porto avui és el resum fotogràfic del taller de cuina mallorquina que vaig impartir el passat 11 de juliol a l'Espai Cuina'm, del qual ja us he parlat en diverses ocasions. Un cop més, agraeixo la confiança de l'Àgata Albero, una gran cuinera, amiga i responsable d'aquest espai.
Si parlo del taller, he de dir-vos que aquest cop vam passar-nos-ho bé treballant masses. Amb aquesta calor, no vaig voler intentar cap sopa mallorquina (que és boníssima, ho sé!), ni tampoc receptes que fessin massa calor. Tot i que les masses, evidentment, couen al forn i aquest genera calor, el treball previ d'amassat i demés es fan en fred, cosa que em fa l'efecte que va ser més agraïda.
El que vam elaborar, finalment, van ser unes QUELIS, COCARROIS, PANADES i CRESPELLS. I aquí us en poso la foto:
Receptes salades: Quelis, panada tancada, panada oberta i cocarrois
Recepta dolça: Crespells
Alguns moments bonics del taller
L'Àgata (al centre) tampoc no va deixar-se perdre la foto... he he he.
Ens agrada molt poder comptar amb tu Marina, els alumnes surten sempre molt contents. Un petonàs.
ResponEliminaQuin taller més xulo!! M'hagués encantat assistir-hi!! Per cert, la vostra Arlet està per a menjar-se-la!! Quina xiqueta més bonica i feliç!!
ResponEliminaVaig estar a punt d´apuntar-me! però em pilla una mica lluny...Pels quelis matooo!!
ResponElimina