Queda bonic i és molt fàcil de ser. Aquests serien els dos apunts que faria d'aquesta recepta d'avui. A més, la combinació hi queda deliciosa... vaja, així ho va sentir el meu paladar... ;-) Què necessitem?
Ingredients:
1 llesca de formatge provolone d'un dit de gruix
6 tomàquets secs italians (si són catalans també faran el fet, eh?)
fulles de ruca
salsa pesto (explicada aquí)
Com ho preparem? Doncs amb 2 minuts i una paella que no s'enganxi. Només caldrà que posem a escalfar el formatge provolone a la paella, sense gens d'oli. Ja veurem que de seguida comença a desfer-se i, acte seguit, a torrar-se. Amb l'adjuda d'una espàtula hi donem la volta i fem el mateix procés. Després, apaguem el foc i el deixem refredar una mica perquè recuperi la consistència i ens sigui més fàcil emplatar. A part, haurem preparat la salsa pesto, que podreu trobar explicada més amunt, a l'apartat d'ingredients.
I precisament per això, per emplatar, el que farem serà perfilar un cordonet de salsa pesto resseguint el perímetre del plat. Al centre hi col·locarem el formatge provolone i, a sobre, hi disposarem els tomàquets en forma de pètals de flor. Ho acabarem amb unes fulles de ruca. Però si us ve més de gust o bé teniu convidats a casa també podeu muntar el provolone en forma de tapa. D'aquesta manera:
La ració - tapa
I ja estarà! Amb aquesta proposta, amb una sola mossegada, podem gaudir d'una bona explosió de sabors diferents. I qui sap, potser per un moment ens traslladarem a Itàlia a través del paladar!
P.D. Primer intent d'aplicar tot el que ens va ensenyar el Martí el cap de setmana passat al Taller de fotografia gastronòmica a les fotografies d'avui. No sé si són gaire diferents de les que feia ara però comencen a ser les primeres proves de fotos més rumiades... ;-)
uaa uuaa uuaaaaa....!!! no m'hi puc resistir amb un plat com aquest!!! petons
ResponEliminaVa quedar molt bo, Roser, i és ben fàcil de preparar! Petons
EliminaAixò si que es una bona llesca!!
ResponEliminaMagnífiques les dues presentacions (se'm fa la boca aigua)
Una abraçada
Gràcies per la visita, Josep! Petons
EliminaRiquísma combinación, me gusta. Las fotos con este colorido te han quedado geniales. Besitos.
ResponEliminaGràcies Conchi... de moment, fent noves proves amb la càmera... he he. Petons
EliminaHola MArina!!
ResponEliminaEStuve el sábado en el curso del MArtí,has ido el domingo..?.Dime que si,que no puede ser que no recuerde tu cara....Encantada de conocerte.La ensalada promete,tiene todos los ingredientes que me encantan y siempre tengo a mano.
La foto,como diría MArtí tiene volúmen..jeje les has sacado partido al plato,buenísimo.
No desesperes,que esto se aprende disparando....
Un saludo
Hola MArina!!
ResponEliminaEStuve el sábado en el curso del MArtí,has ido el domingo..?.Dime que si,que no puede ser que no recuerde tu cara....Encantada de conocerte.La ensalada promete,tiene todos los ingredientes que me encantan y siempre tengo a mano.
La foto,como diría MArtí tiene volúmen..jeje les has sacado partido al plato,buenísimo.
No desesperes,que esto se aprende disparando....
Un saludo
Sí, Sílvia! Jo hi vaig anar diumenge... per això no ens vam veure. El Martí va dir que a vosaltres també us havia anat molt bé, oi? Petonet!!!
EliminaMarina, a mi em sembla que sí que es nota la diferència fotogràfica :)
ResponElimina;-)
EliminaJo hem quedo amb la presentació de la tapeta... fa una pinta!!!
ResponEliminaPetonets.
Arf, quina tapeta tan bona! M'encanta!
ResponEliminaPetons
Sandra
Nena, que boniques les fotos. Bé, la recepta també. Però avui les fotos!
ResponEliminaNani
Té uns colors molt italians. Molt bona la foto i la recepta.
ResponEliminaPetons.
M' agraden les dues versions. Una combinació d' ingredients molt encertada.
ResponEliminaM' agraden les dues versions. Una combinació d' ingredients molt encertada.
ResponEliminaOstres Marina, l´hora que és i amb tu que he topat...Sóc una fan de les llesques! Aquesta combinació que avui presentes m´agrada molt...quina salivera!
ResponEliminaPD:només cal que m´escriguis i t´ho porto...el correu és al missatge de les maduixes amb sal ;-D
muy bueno y me gustan las dos versiones y las fotos se nota el alma del Martí ,estan mucho mejor.
ResponEliminapeto
Ummm una lesca molt rebona, m´encanten per els sopar del cap de setmana!!!petonas
EliminaTant en ració com en tapa, la recepta llueix fantàsticament!!!
ResponElimina