dimecres, 2 d’abril del 2014

Alimentaria 2014, segona jornada.

Ceps frescos de Castilla y León. 'Tierra de Sabor'

Aquest dimarts hem pogut assistir de nou a Alimentaria, a la Fira Barcelona Gran Via de l'Hospitalet. Ha estat una tarda profitosa, durant la qual encara hem descobert més productes nous. Hi ha tant per veure que em fa l'efecte que ens faran falta més visites encara. En aquesta ocasió, no hem optat tant per assistir a les xerrades o showcooking sinó per a descobrir nous pavellons, com el de les comunitats autònomes de l'Estat i el de Gastronomia Internacional. Aquí teniu un nou resum fotogràfic.

Productes italians i tast de cap i pota

Tast de productes italians: risotto al funghi porcini, pizza peperoni i ravioli farcit de brandada de bacallà.

Formatges italians, embotits el Pozo, verdures fresques i altres.

De dalt a baix i d'esquerra a dreta, pop a feira, xips de tubercles sudamericans i mozzarel·la fresca.

Patates xips aromatitzades amb formatge, bacon, etc, i beguda refrescant amb bombolles (productes russos que encara no són al mercat)

De dalt a baix i d'esquerra a dreta, truita de patates, pasta fresca, pa amb xocolata i rebosteria.

De dalt a baix, motlles de galeta per a pastissets, creppes i màquina de fer creppes instantanis.

Pastisseria bubó, pernil i embotits de Catalunya (Vilafranca del P.) i pans de gustos.

Olis, pulpo a feira boníssim, gel sec i showcooking de pinxos.

Showcooking dels germans Torres amb Toni Massanès d'speaker. També, tast dels '50 rompedores', 50 vins de qualitat seleccionats.

Pavelló internacional. Marroc.

Pavelló internacional. Llegum sec, Mèxic, etc.

Mèxic.

Tailàndia, xina, korea, etc... i tast de formatge macerat amb oli i pebre.

Xina, Turquia, etc... i varietats de panses.

Itàlia, Xina, Taiwan i tast de cacauets.

Panses. I xips aromatitzades i cruixents d'Anglaterra. Producte nou.

De dalt a baix i d'esquera a dreta, oli de tòfona blanca i tòfona negra. Xips de fruites i tubercles, gingseng (l'arrel viva) i formatges.

Boletus edulis, tonyina per fer sushi, piparres i carn triturada i embutxada (gamma 4).

Sidra basca, croquetes de xipirons i altres, olives farcides amb dàtils i figues.

Pavelló de begudes. Estand de còctels i barmans fent exhibició.

Si voleu recuperar el resum de la primera jornada a Alimentaria podeu clicar aquí



























15 comentaris:

  1. Marina, qué envidia, de veras!! Tiene que estar muy interesante. Bss.

    ResponElimina
  2. ala, dos dias seguits! brrrrr! m'estic posant verda de l'enveja! jajjaja De veritat, moltes gràcies per les fotos i els comentaris, ens podem fer una mica la impressió d'haver estat allà. A veure si el proper any m'ho monto més bé i puc agafar encara que sigui un dia de vacances. Una abraçada!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. De fet, pilar, només un dia sencer, ahir no em vaig poder agafar festa de la feina però vaig aprofitar per anar-hi a la tarda, després de plegar. Petons!

      Elimina
  3. Quina setmana, Marina, com t'envejo! A més, suposo que dinar i sopar toca fer-los a la fira degustant aquestes meravelles, no? Com m'agradaria estar-hi. Petons.

    ResponElimina
  4. Ja ho tinc decidit...l'any que ve em pillo festa de la feina per anar-hi!!!! Petons!

    ResponElimina
  5. woooww Marina demà hi vaig!! plego a les 12 i m'hi acosto!! que bé!! i et poden donar menjar, o només el pots provar allà?? demà hi vas!!??? nena si hi vas envia'm un mail i quedem!jeje petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Roser!! Alerta, que l'entrada no és lliure! S'havia de demanar acreditació blogger amb antel·lació, Roser. jo no hi aniré, avui, perquè treballo també a la tarda.

      Elimina
  6. Si que has fet fotos Marina, nosaltres també vem estar dilluns tot el dia, amb ho gran que es no vem trobar-nos.
    Has fet un bon reportatge, hi han tantes coses interesants que tindría que durar un mes sencer.
    Petons.

    ResponElimina
  7. I jo sense anar-hi...sóc rematadament tonta!!! l´any que ve ens organitzem.

    ResponElimina
  8. Ainss que envidia me das reina, con lo que me gusta a mi ir a estos sitios.

    Un besazooo

    ResponElimina
  9. uaahhhuuuu cuantas novedades este año en alimentaria, bueno como en cada edición de este certamen, la verdad es que hace años por mi trabajo no me perdia ni una ahora me es mucho mas difícil acudir a BCN en estas fechas pero es verdad que es el referente mundial en alimentación y punto de presentación obligado de muchísimas novedades

    ResponElimina
  10. Quina varietat de tot....està clar que a la pròxima edició no hi puc faltar! Petons!

    ResponElimina
  11. Sort n'hi ha que hi vas anar i al menys veiem alguna cosa! Ens has fet dos reportatges de categoria!! a veure si a la propera organitzem una trobada d'un dia per a blocaires! estaria bé! petons!

    ResponElimina
  12. que interesante! como me gustaria estar por ahi, menos mal que nos pones al dia, bicos

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...