diumenge, 1 de juny del 2014

Entrevista del programa Quins Fogons! a Antena Local


Ja us ho he explicat diverses vegades, i també ho heu vist, amb la Clara Simó fem un programa que es diu Quins Fogons! i que fins ara es podia escoltar a Ràdio Castellar. Ja fa uns mesos, però, que vam fer el salt de la ràdio a la pantalla, gràcies als avantatges que ens proporcionen les tecnologies. Ara, ens podeu seguir a través de la pàgina de www.lactual.cat, a través del canal youtube i també als blogs http://tapatdetapes.blogspot.com i http://programaquinsfogons.wordpress.com

L'altre dia, Antena Local es va interessar per nosaltres i ens va fer una entrevista, precisament, per parlar del pas que hem fet de la ràdio a la televisió. Ens podeu escoltar AQUÍ.

Antena local és una empresa creada com a plataforma empresarial per desenvolupar noves propostes dins el món audiovisual, en concret, en el camp de la televisió local, un dels sectors de la comunicació més emergents.

1 comentari:

  1. Marina...ja veig que t'estàs convertint en una cuinera mediàtica!!! Ho fas de primera!!! Que tremolin els de les grans cadenes! Petons!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...