Mil fulls de poma i maduixots al programa Quins Fogons!
Aquesta que veieu és la recepta que expliquem aquest divendres l'amiga Clara Simó i jo mateixa al programa de Ràdio Castellar Quins Fogons!. El voleu veure?
Aquesta primera proposat dolça m'ha encantat!! jo la coca de vidre ja l'he fet algun cop així amb massa de pizza i la veritat és que queda boníssima! m'apunto això del granissat de poma, súper original! un petó!
Ens encanta la iniciativa dels vostres vídeos!! Si les teves receptes al blog, ja ens feien venir salivera, res millor que la imatge per mostrar el món de la cuina. I si la recepta és dolça, ja és apoteòsic!!!
Marina, alguna cosa va passar... divendres era la 1a en deixar-te un comentari i ara veig que no hi és pas! posava que esteu fetes unes professionals...! ah! i la recepta boníssima! doncs queda dit!!! petons!
Marina, quin postre més bó!! Bon cap de setmana!! ptons
ResponEliminaA la foto es veu preciós! Aquesta nit mirare el program, que ara estic a la feina i no puc, així et veure en directe! Una abraçada guapíssima!
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
;-)
EliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminamolt fàcil, original i bo. felicitats a totes dues!!
ResponEliminaEstupenda receta Marina.
ResponEliminaFelicidades .
Felicidades a las dos por el programa.
ResponEliminaAquesta primera proposat dolça m'ha encantat!! jo la coca de vidre ja l'he fet algun cop així amb massa de pizza i la veritat és que queda boníssima! m'apunto això del granissat de poma, súper original! un petó!
ResponEliminaFelicitats pel programa!!!! Quines postres!!! Quina presentació!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Un postre facil,crujiente,bueno y bien combinado.Estais muy bien las dos
ResponEliminaPeto
Molt bones postres, Marina, la mançana ratllada aixili dóna un toc fresc I sucós molt apetitós. I la presentació és molt bonica. Bon cap de setmana.
ResponEliminaUna presentació molt maca, unes postres que fan festa i molt fàcils de fer.
ResponEliminaPetons.
ohhh deliciós ¡¡¡¡¡ leo
ResponEliminaEns encanta la iniciativa dels vostres vídeos!! Si les teves receptes al blog, ja ens feien venir salivera, res millor que la imatge per mostrar el món de la cuina.
ResponEliminaI si la recepta és dolça, ja és apoteòsic!!!
Una abraçada.
Manel i Cristina
Bonissim i amb unes textures ideals! Petons
ResponEliminaSenzilleta de fer, bona i molt bonica la presentació!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Pues tiene muy buena pinta, y olé tú en antena. Yo no sé si me atrevería :) Un besote.
ResponEliminaMolt bon programa!! Una recepta ben deliciosa i senzilla!
ResponEliminaPrimer felicitarte per tan bona feina i despres dirte que el plat d'avui m'encanta...olè !!!
ResponEliminaGran recepta i gran explicació! Petons!
ResponEliminaMarina, alguna cosa va passar... divendres era la 1a en deixar-te un comentari i ara veig que no hi és pas! posava que esteu fetes unes professionals...! ah! i la recepta boníssima! doncs queda dit!!! petons!
ResponEliminaMarina, Sempre és un plaer entrar al teu, bloc, per les teves receptes tan bones i per la presentació tan acurada.
ResponEliminacomo me gusta verte en acción!
ResponEliminaMarina desde ahora sigo tu blog y te visitare cada vez que pueda.
ResponEliminaFelicitats per aquesta recepta tan bona i el programa.
ResponEliminaPetons.
Tiene que estar de lujo y que presentación tannnnnnnn bonita!!!
ResponEliminaBesines